Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 19-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 13/11/2011, 12:28:13

Ένα ενδιαφέρον όσο και πρωτότυπο σεμινάριο για κατασκευή παραδοσιακής κούκλας διοργανώνει ο δήμος Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό όμιλο Λιτοχώρου το τριήμερο 19, 20 και 21  Νοεμβρίου 2011, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Λιτόχωρο.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η πρώτη ομάδα θα λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι ενώ η δεύτερη ομάδα θα λειτουργεί από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ.
Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν καταρτιστεί κατάλληλα πάνω στο αντικείμενο που θα έχουν εκπαιδευτεί. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€.
Εισηγήτρια και υπεύθυνη του προγράμματος θα είναι η κ. Βαρβάρα Γκέκα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει η κ. Ελευθερία Κίτσιου. Επίσης, την ενδυματολογική επιμέλεια θα έχει η κ. Βαρβάρα Γκέκα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τα υλικά που θα χρειαστούν στο σεμινάριο και που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι συμμετέχοντες είναι τα εξής: Βαμβακερά υφάσματα (παλιά σεντόνια, μπλούζες), ένα ψαλίδι, βελόνες ραψίματος, δύο διχάλες ξύλου ύψους περίπου 60 cm, ένα ρολό γυψογάζας, διάφορα χρώματα κλωστές, ένα μέτρο ατσαλόσυρμα καθώς και πέντε κουκούλια μεταξοσκώληκα.
Όσες και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή επιθυμούν περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο αντιδημαρχίας πολιτισμού του δήμου Δίου-Ολύμπου. Τηλέφωνο επικοινωνίας:2351 351 003 – E-mail: dion@dion.gr

 



 
  Αναγνώσεις: 415

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ