Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΧορηγία υποτροφιών ιδρύματος του Καριτσιώτη κ. Διονύση Πασχάλη σε μαθήτριες και μαθητές της Καρίτσας που αρίστευσαν

Δημοσίευση: 16/01/2012, 19:23:27

Τη χορηγία υποτροφιών σε αριστούχους μαθήτριες και μαθητές της Καρίτσας που προσέφερε το ίδρυμα του Καριτσιώτη, Διονύση Πασχάλη, επαίνεσε ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης, μιλώντας σε εκδήλωση που από κοινού διοργάνωσαν, στο κέντρο «Πιερίδα», οι δυο πολιτιστικοί σύλλογοι της Καρίτσας Δ.Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα.

Την επίσημη ανακοίνωση για την προσφορά χορηγιών σε αριστεύσαντες πραγματοποίησε η κ. Παπανικολάου ως εκπρόσωπος του ιδρύματος Διονύση Πασχάλη.
«Άνθρωπο της προσφοράς» χαρακτήρισε τον Διονύση Πασχάλη ο κ. Γιώργος Φαρμάκης, επειδή, όπως ανέφερε για τον χορηγό, αποφάσισε μέσω του ιδρύματός του να προσφέρει υποτροφίες σε μαθήτριες και μαθητές που αρίστευσαν την προηγούμενη χρονιά.

Και σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν κι άλλοι άνθρωποι που, αυτή τη δύσκολη εποχή, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν καθένας από το δικό του μετερίζι, ώστε να δοθεί το παράδειγμα συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου συνεχάρη επίσης τους διοργανωτές της εκδήλωσης, καλωσόρισε επισήμους και δημότες ενώ ανακοίνωσε και την παρουσία στον χώρο της εκδήλωσης κάποιων «σημαντικών προσωπικοτήτων», όπως είπε χαρακτηριστικά, που σχετίζονται με τον πανεπιστημιακό χώρο της ιατρικής, χαιρέτισε όμως και την παρουσία του κ. Μίχου, διευθυντικού στελέχους του υπουργείου υγείας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τους περιφερειακούς της συμβούλους Νίκο Μακρίδη και Δημήτρη Τσιμήτρη καθώς και από άλλους συνεργάτες της, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου Γιώργος Κωτούλης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καρίτσας Νίκος Πατρής.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Δίου-Ολύμπου Πέτρος Κιάφας, Μαρία Τσιμήτρη και Σοφία Νούλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δίου-Ολύμπου Μαρία Ζέρβα, Σοφία Ζουρζούρα, Νίκος Λάππας, Ευαγγελία Μόχλα – Φαρμάκη κ.ά., ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιος Φαρμάκης, εκπρόσωπος του βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου, τ. δημοτικοί σύμβουλοι Δίου, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πάρα πολλοί κάτοικοι της Καρίτσας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης χαιρετισμούς από την αντιπεριφερειάρχη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου, αντιδημάρχους, τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καρίτσας, καθηγητές πανεπιστημίων κ.ά. Περιλάμβανε ακόμη βραβεύσεις μαθητριών και μαθητών που αρίστευσαν, χορούς από παιδικά, εφηβικά και άλλα χορευτικά συγκροτήματα με τη συνοδεία οργάνων, καθώς επίσης φαγητό και ποτά.
  
  Αναγνώσεις: 388

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2023 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ