Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΟι «κολασμένες» πέντε ημέρες έως τις κάλπες

Δημοσίευση: 01/05/2012, 08:07:11

Όλα για όλα τα παίζουν τα κόμματα, στις πέντε «κολασμένες» μέρες που απομένουν έως ότου ανοίξουν οι κάλπες της 6ης Μαΐου, με τους αναποφάσιστους (που εξακολουθούν να παραμένουν στο ένα τρίτο του εκλογικού σώματος) να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Το παιχνίδι παίρνουν πάνω τους πλέον κατ’ αποκλειστικότητα οι πολιτικοί αρχηγοί, πολλοί εκ των οποίων, αν δεν πετύχουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, θα βρεθούν οι ίδιοι στο επίκεντρο της κριτικής και τα κόμματά τους σε δυσκολότερη θέση στις θυελλώδεις εξελίξεις που εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν τις προσεχείς κάλπες.

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να προκαλούν τρόμο στα κόμματα εξουσίας, αλλά και σε όσους εκείνους που πιστεύουν πως το μέλλον της χώρας θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς ισχυρή κυβέρνηση. Ταυτόχρονα το λάθος είναι απαγορευμένο για τους πολιτικούς αρχηγούς την τελευταία εβδομάδα, καθώς ο χρόνος ίσως δεν αρκέσει για διορθωτικές κινήσεις.

Χθες, τα επιτελεία όλων των κομμάτων εργάστηκαν στην τακτική της τελευταίας εβδομάδας και τις διορθωτικές κινήσεις που εκτιμούν ότι απαιτούνται στη στρατηγική τους.

Παράλληλα, ετοιμάζονται για τις συγκεντρώσεις κυρίως της Αθήνας, που θα δημιουργήσουν κλίμα προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση, ενώ ολοκληρώνουν και τα τελευταία τους διαφημιστικά σποτ, αλλά και τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν το ένα κατά του άλλου.
  
  Αναγνώσεις: 217

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2020 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ