Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΠ. Καμμένος «θα πληρώσουν όσοι συνεργάστηκαν στην παράδοση της χώρας»

Δημοσίευση: 02/05/2012, 21:46:15

Την πόλη της Κατερίνης επισκέφτηκε σήμερα  ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  κ. Π. Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βόρειο Ελλάδα.
Έφθασε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις τρεις το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του αλλά και ένθερμους υποστηρικτές του, κατευθύνθηκε πεζός προς το εκλογικό του κέντρο όπου και πραγματοποίησε σύντομη ομιλία.
«Είμαστε γένος περήφανο, κάνανε λάθος εκείνοι που νόμιζαν ότι θα καταπνίξουν  το ανθρώπινο γένος πατώντας πρώτα στην Ελλάδα, πατώντας πρώτα στους έλληνες, οι έλληνες θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε για την λευτεριά μας, να δουλέψουμε σκληρά, να ανασυντάξουμε το κράτος μας το οποίο πράγματι δεν λειτουργεί, αλλά δεν θα δώσουμε ποτέ την εθνική μας κυριαρχία και περηφάνια σε κανένα κύριο Σοίμπλε σε καμία κυρία Μέρκελ σε κανέναν από τους  απατεώνες πολιτικούς που μέχρι σήμερα έφεραν τα πράγμα μέχρι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Π. Καμμένος .
Συνεχίζοντας για μία ακόμη φορά κατήγγελλε τη δανειακή σύμβαση τονίζοντας ότι, όσοι συνεργάστηκαν στην «παράδοση» της χώρας  θα πληρώσουν  «είναι ουσιαστικά η αρχή του τέλους για τους δοσίλογους, η αρχή του τέλους για αυτούς που εκβιάζουν τον ελληνικό λαό»
Τελειώνοντας ανέφερε ότι  σ’ αυτές τις εκλογές δεν επιλέγουμε μία πολιτική παράταξη, επιλέγουμε το θέλω των παιδιών μας και των εγγονιών μας, το μέλλον της Ελλάδας.


  
  Αναγνώσεις: 226

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2020 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ