Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΕκλογές στις 17 Ιουνίου "βλέπουν" οι Financial Times

Δημοσίευση: 08/05/2012, 18:43:59

Εκλογές στις 17 Ιουνίου προβλέπουν οι Financial Times, προειδοποιώντας πως η παρατεταμένηπολιτική αστάθεια θέτει σε κίνδυνο το χρονοδιάγραμμα των μεταρρυθμίσεων και μαζί και τα ταμειακά αποθέματα της χώρας.

«Η Ελλάδα προετοιμάζεται για νέο γύρο των γενικών εκλογών καθώς ο επικεφαλής της κεντροδεξιάς παράταξης δεν κατάφερε να αποσπάσει την στήριξη της αριστεράς για τον σχηματισμό «κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας» αναφέρεται  μεταξύ άλλων.

Μάλιστα το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις «βαθιά απογοητευμένου», Έλληνα υπουργού ο οποίος τονίζει πως «οι κρίσιμες αποφάσεις για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, όπως και η οριστικοποίηση του νέου πακέτου λιτότητας των 11,5 δισ. ευρώ θα πρέπει να αναβληθούν μέχρις ότου ορισθεί νέα κυβέρνηση. Μόνο μη πολιτικά μέτρα μπορούν να προχωρήσουν μέχρι τότε, ενώ δύσκολα θα προχωρήσει η χώρα με τις 77 διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μέχρι την προθεσμία του Ιουνίου».

Η βρετανική εφημερίδα καταλήγει προειδοποιεί πως «το αδιέξοδο θέτει σε κίνδυνο το χρονοδιάγραμμα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης από τη δεύτερη δανειακή σύμβαση των 174 δισ. ευρώ. Η χώρα κινδυνεύει να μην μπορεί να πληρώσει τον επόμενο μήνα μισθούς, συντάξεις και δανειακές υποχρεώσεις». 
  Αναγνώσεις: 195

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2019 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ