Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Μαθήματα κατεύθυνσης σήμερα στις Πανελλαδικές

Δημοσίευση: 01/06/2012, 09:04:15

Απογοητευτικά τα πρώτα στοιχεία για τις επιδόσεις στη Φυσική
Στα Λατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), τη Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), την Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης-Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) διαγωνίζονται σήμερα, πρώτη μέρα του Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Αίσθηση εν τω μεταξύ έχουν προκαλέσει τα απογοητευτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των υποψηφίων στη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, καθώς και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών επιβεβαίωσε τους αρχικούς υπολογισμούς των βαθμολογητών ότι τουλάχιστον 80% των υποψηφίων έχει γράψει κάτω από τη βάση. Σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία, ο μέσος όρος βαθμολογίας κυμαίνεται μεταξύ 6,5 και 8 για τους υποψήφιους της τεχνολογικής κατεύθυνσης και μεταξύ 8 και 9,5 για αυτούς της θετικής. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις το 7% των υποψηφίων της τεχνολογικής και το 10% των υποψηφίων της θετικής κατεύθυνσης απάντησε σωστά στο επίμαχο θέμα Γ4. Αντίστοιχα το θέμα Δ4, που θεωρήθηκε πολύ υψηλής δυσκολίας, απαντήθηκε από το 1% των υποψηφίων της θετικής, ενώ κανείς δεν το έλυσε από αυτούς που έχουν επιλέξει την τεχνολογική κατεύθυνση.

Χαμηλές επιδόσεις καταγράφονται και στα γραπτά των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στα Μαθηματικά, ωστόσο, σύμφωνα με τους βαθμολογητές, τα ποσοστά των βαθμολογιών κάτω από τη βάση είναι χαμηλότερα από τα αντίστοιχα της Φυσικής.



 
  Αναγνώσεις: 413

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ