Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



"Οι Έλληνες πρέπει στις 17 Ιουνίου να πάρουν την Ελλάδα πίσω"

Δημοσίευση: 07/06/2012, 09:09:44

"Οι Έλληνες στις 17 Ιουνίου πρέπει να πάρουν την Ελλάδα πίσω" τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη συνέντευξη τύπου ο βουλευτής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" κ. Χρήστος Ζώης από την Κατερίνη. Ο κ. Ζώης επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο και τους πολιτευτές καθώς επίσης και με τα στελέχη του κόμματος στην Πιερία.


Όπως χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη, το διακύβευμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου δεν είναι αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή στη δραχμή ή το μνημόνιο, αλλά να είναι η Ελλάδα ανεξάρτητη, ισότιμη εταίρος και όχι χώρα αποικία για την οποία θα παίρνουν άλλοι αποφάσεις για εμάς.

Αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας

"Η Ελλάδα δεν πεθαίνει γιατί έχει τις δυνατότητες να επιζήσει. Η Ελλάδα έχει πλούτο καταγεγραμμένο. Έχουμε στα χέρια μας την μελέτη του ΙΓΜΕ η οποία λέει ότι κατά ελάχιστη εκτίμηση των πρώτων υλών έχουν αξία πάνω από ένα τρις δολάρια. Η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο ανεκτίμητο και αυτή είναι η αιτία που έγινε αποδεκτή από την ΕΟΚ. Η Ελλάδα έχει υδρογονάνθρακες που μπορεί να αποτελέσει το ενεργειακό απόθεμα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιας αξίας τεράστιας η οποία πρέπει να ανήκει στους Έλληνες, που μαζί με άλλες αξίες έχουν υποθηκευτεί με το πέρασμα του χρέους στο αγγλικό δίκαιο. Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται σαν ένα κράτος που χρωστά, γιατί υπήρξαν πολιτικές ηγεσίες που τόλμησαν να εκχωρήσουν την εθνική κυριαρχία και να περάσουν το χρέος από εθνικό δίκαιο στο αγγλικό δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζεται από τους πιστωτές της λόγω του αγγλικού δικαίου, ως ιδιώτης. Αυτό συνεπάγεται ότι έχει παραιτηθεί της κρατικής της ασυλίας, συνεπώς είναι υποχρεωμένη με την ιδιωτικής της και την δημόσια περιουσίας της να αποπληρώσει τους πιστωτές της".

Ανίκανες ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο κ. Ζωής έκανε λόγο για εγκλωβισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τα οποία όπως είπε εγκλωβίστηκαν "από δυο ηγεσίες ανίκανες και ανάξιες να εκπροσωπούν ένα τόσο περήφανο ελληνικό λαό".

"Πρέπει να ξαναβρούμε τη θέση του ισότιμου εταίρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα να ξαναπάρει τον πλούτο στα χέρια της" τόνισε ο κ. Ζώης και αναφέρθηκε στους τομείς τους οποίους μπορεί να αξιοποιήσει η Ελλάδα.

"Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε την Ελλάδα μια χώρα από θύμα των αγορών, δανείστρια χωρών. Είναι όραμα η διαδικασία από την μεταμόρφωση της χώρας σε εκείνη τη χώρα, που αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που της έδωσε ο Θεός να γίνει δανείστρια χώρα".

 


 



 
  Αναγνώσεις: 414

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ