Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Νύχτα τρόμου στις φυλακές Μαλανδρίνου Ζητάει αυτοκίνητο για να διαφύγει ο Ριζάι

Δημοσίευση: 17/03/2013, 11:19:27

Oλονύχτιο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου από το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι κρατά μαζί με δύο συγκρατούμενούς του τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους ομήρους απειλώντας να τινάξει στον αέρα το σωφρονιστικό ίδρυμα, αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Ο Ριζάι φέρεται να κρατά μια χειροβομβίδα και απειλεί να την χρησιμοποιήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στην κατοχή του και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια.

Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε, άγνωστο πώς, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

Ο γνωστός κακοποιός ζητά να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών. «Είναι η τρίτη φορά και φαρμακερή» φέρεται να τονίζει ο Ριζάι κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις του.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του, έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες ΕΚΑΜ από την Πάτρα και από Αθήνα είναι στις φυλακές σε ετοιμότητα να επέμβουν, ενώ στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερη η σύντροφός του Σούλα και η γυναίκα που τον είχε βοηθήσει να αποδράσει στο παρελθόν.



 
  Αναγνώσεις: 491

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ