Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Εντείνονται οι έλεγχοι εν όψει των εορτών του Πάσχα

Δημοσίευση: 01/05/2013, 08:43:36

Με κύριο γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Στη σύσκεψη που έλαβαν μέρος κυρίως υπηρεσιακοί φορείς προήδρευσαν η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ευδοκία Κίτσιου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα Μυροφόρα Τσαρουχα και ο ειδικός συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Δημήτρης Ρουκάς.

Όπως τονίστηκε, με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, τη στήριξη των εμπόρων αλλά και την προστασία του καταναλωτή από πιθανές κερδοσκοπικές - καιροσκοπικές ενέργειες αλλά και στο πλαίσιο των εντεταλμένων αρμοδιοτήτων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, συντονίζονται οι στα διακινούμενα αγαθά που διατίθενται στην αγορά της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι σχετικοί έλεγχοι, από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τα μικτά κλιμάκια ελέγχου, προκειμένου να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία και η αποτροπή φαινομένων αισχροκέρδειας.

Μάλιστα, όσο πλησιάζουν οι ημέρες των εορτών η παρουσία των αρμόδιων υπηρεσιών στις αγορές θα είναι συνεχής με κύριο στόχο την αποτροπή φαινομένων εκμετάλλευσης των καταναλωτών. Οι επιχειρήσεις θα ελέγχονται ως προς την τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις ισχύουσες διατάξεις αγορανομικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 



 
  Αναγνώσεις: 480

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ