Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Η ώρα του Άκη

Δημοσίευση: 26/08/2013, 11:03:39

Ξαναρχίζει σήμερα η δίκη του πρώην υπουργού για τις «μίζες» από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος απολογείται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, να τον έχει καλέσει σε απολογία μετά και τη διακοπή που ο ίδιος ο πρώην υπουργός είχε ζητήσει, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα.

Ο πρώην υπουργός στην απολογία του θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης, θα αιτιολογήσει τη θέση του αυτή και ίσως πολιτικοποιήσει τον λόγο του, στρέφοντας τα βέλη του στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε βάρος της δικαιοσύνης καθώς πιστεύει ότι η τελευταία δεν ερεύνησε σωστά την υπόθεση, αφού δεν κάλεσε τα μέλη του ΚΥΣΕΑ να καταθέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα εμμείνει στο ίδιο μήκος κύματος κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη και σκευωρία εναντίον του. Ενώ αναμένεται να μην αφήσει τίποτα αναπάντητο και να υποστηρίξει ότι ουδέποτε δωροδοκήθηκε από κανέναν σε ό,τι αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα των TOR-M1 και των υποβρυχίων.

Από την μεριά τους, τόσο ο πρόεδρος, οι σύνεδροι αλλά και οι εισαγγελείς αναμένεται να «βομβαρδίσουν» με ερωτήσεις τον πρώην υπουργό για μια σειρά θεμάτων που χρίζουν απαντήσεων, όπως τι συνέβη με τις χειρόγραφες σημειώσεις του και τα εμβάσματα προς τις offshore εταιρείες (Torcaso και Bluebell). Άλλά και γιατί ο Σύριος έμπορος όπλων κατέθετε επιταγές στους τραπεζικούς λογαριασμούς του εξαδέλφου του, Νίκου Ζήγρα.
 



 
  Αναγνώσεις: 505

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ