Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



ΠΟΜΙΔΑ: "Η τελευταία επιθυμία των μελλοθανάτων πρέπει να γίνεται σεβαστή"

Δημοσίευση: 16/12/2013, 08:41:18



Με την ακρόαση φορέων συνεχίζεται σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ανάμεσα στους φορείς που έχουν κληθεί είναι η ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων), η ΠΟΕ-ΔΟΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών) και η ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η Επιτροπή Οικονομικών, αμέσως μετά την ακρόαση, εισέρχεται στη συζήτηση των άρθρων του νομοσχεδίου με στόχο η πρώτη ανάγνωση να ολοκληρωθεί απόψε και την προσεχή Τρίτη να γίνει και η δεύτερη ανάγνωση. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι βελτιωτικές προτάσεις που έχουν γίνει από βουλευτές του κόμματος της συμπολίτευσης, οι οποίοι έχουν ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να κινηθεί επί τα βελτίω εισάγοντας εκπτώσεις φόρου για τα ακίνητα που είναι αναξιοποίητα (ξενοίκιαστα), αλλά και τα υποθηκευμένα στις τράπεζες.

Χαρακτηριστική του κλίματος είναι η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ ανοίγοντας την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Οικονομικων: «Παρακαλούμε, κύριε πρόεδρε, να είστε λίγο πιο επιεικής στον χρόνο, που θα μας διαθέσετε, διότι η τελευταία επιθυμία των μελλοθανάτων πρέπει να γίνεται σεβαστή».
 



 
  Αναγνώσεις: 491

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ