Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Παρουσιάζει υποψηφίους με «εγκαίνια» γραφείων

Δημοσίευση: 08/01/2015, 10:39:06

 Στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων, σήμερα το μεσημέρι, στοχεύει το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να κάνει ταυτόχρονα «εγκαίνια» με την εγκατάσταση του κόμματος στα νέα γραφεία, Πανεπιστημίου και Μπενάκη, εκεί που ήταν η πρώτη στέγη του ΠΑΣΟΚ το '74.
Για «πρωτοφανή προσέλευση και συμμετοχή ανθρώπων στο Κίνημα», που ίσως να περνά αυτήν τη στιγμή κάτω από «τα ραντάρ των γκάλοπ» κάνουν λόγο συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου σχολιάζοντας τα πρώτα δημοσκοπι
Για «πρωτοφανή προσέλευση και συμμετοχή ανθρώπων στο Κίνημα», που ίσως να περνά αυτήν τη στιγμή κάτω από «τα ραντάρ των γκάλοπ» κάνουν λόγο συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου σχολιάζοντας τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα ναι μεν προβλημάτισαν το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο στελέχη του υποστήριζαν ότι είναι «πρωτοφανείς η προσέλευση και η συμμετοχή ανθρώπων στο Κίνημα», που ίσως περνά αυτήν τη στιγμή κάτω από τα ραντάρ των γκάλοπ. Το σίγουρο είναι ότι έχει ξεκινήσει ήδη ένας οιονεί «εμφύλιος πόλεμος» μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Παπανδρέου σε όλα τα επίπεδα (κορυφαίων, μεσαίων στελεχών και απλών μελών) που οι γνωρίζοντες λένε ότι το αποτέλεσμα θα φανεί όχι νωρίτερα από το ραντεβού στις κάλπες. Χθες πάντως ο Γιώργος Παπανδρέου, μία ημέρα μετά την ικανοποιητική συγκέντρωση για τους διοργανωτές στο Αγρίνιο, συνέχισε τις επαφές του με στελέχη του χώρου.

Ο Χ. Καστανίδης
«Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την πίστη ότι γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας βαθιά μέσα μου την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία του ελληνικού λαού και της νέας γενιάς να επιστρέψει στον τόπο μας η αξιοπρέπεια και η πίστη στο μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι πιθανότατα υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης.

Στη δήλωση «επιστροφής» προχώρησε μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρώην πρωθυπουργό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι το ίδιο πιθανή, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας η συμμετοχή της πρώην υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Κίνημα Παπανδρέου (διεγράφη από τον Γ. Παπανδρέου λόγω της καταψήφισης του Μνημονίου).

Σε κάθε περίπτωση, στη Β΄Αθήνας θα είναι υποψήφιοι οι κ. Καρχιμάκης, Μωραΐτης, συνεχίζεται η συζήτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, κάποιοι εκτιμούν ότι το σκέφτεται η Αννα Νταλάρα, ενώ υποψήφιοι θα είναι με το Κίνημα οι ανεξάρτητοι βουλευτές, κ. Αηδόνης και Οικονόμου.

Ο Φ. Σαχινίδης θα δώσει τη μάχη στη Λάρισα και θα αφήσει τα σκήπτρα του εκπροσώπου Τύπου, ως φαίνεται, στον Γιώργο Πεταλωτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στις λίστες Παπανδρέου η πλειονότητα θα προέρχεται από τις νεότερες γενιές.



 
  Αναγνώσεις: 480

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ