Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Την ανάληψη πρωτοβουλιών προανήγγειλε η Φώφη Γεννηματά: «Δεν θα περιμένω την καταστροφή της χώρας»

Δημοσίευση: 17/02/2016, 15:21:15

Την έντονη ανησυχία της για την πορεία της χώρας εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ενώ προανήγγειλε πολιτικές πρωτοβουλίες.

Μιλώντας στον Real FM 97.8 και την Κάτια Μακρή, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα, ενώ επισήμανε πως τις επόμενες μέρες θα αναλάβει πρωτοβουλίες, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένη.

«Η αξιολόγηση “καρκινοβατεί”. Το ΔΝΤ συνεχίζει να ζητά νέα μέτρα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πει ότι όλα θα πάνε καλά και τίποτα δεν συμβαίνει. Το καραβάνι του κ. Τσίπρα προχωρά, αλλά δυστυχώς μόνο του σε μια έρημο. Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάθε μέρα που περνά απομονώνεται η χώρα. Πραγματικά ανησυχώ. Δεν θα περιμένω να δω την πλήρη απομόνωση και καταστροφή της χώρας, δεν θα περιμένω να δω τη νεκροψία», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο ερώτημα τι θα κάνει, είπε: «Θα αναλάβω πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες. Όταν πιάνει φωτιά ένα χωριό, υπάρχουν κάποιοι που τρέχουν μακριά για να γλιτώσουν, υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να χτυπήσουν την καμπάνα».

 

«Αυτή η Βουλή θα πρέπει να δώσει λύση»

Σύμφωνα με την ίδια, «οι εκλογές δεν είναι λύση για τη χώρα. Έμεινα έκπληκτη όταν άκουσα τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι “ή προχωράς μόνος σου ή πηγαίνουμε σε εκλογές”. Αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι πώς θα υπάρχει μια κινητοποίηση των δημιουργικών, παραγωγικών δυνάμεων στη χώρα».

Ερωτηθείσα αν μπορεί να σχηματιστεί μία κυβέρνηση από αυτήν τη Βουλή, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε:

«Θεωρώ ότι αυτή η Βουλή θα πρέπει να δώσει λύση. Θα πρέπει να υπάρχει ομοψυχία, ένα σχέδιο για το πώς Ελλάδα δεν θα απομονωθεί, πώς δεν θα αμφισβητηθούν κυριαρχικά δικαιώματα, πώς θα πάρει μπροστά η οικονομία που φαίνεται να βυθίζεται διαρκώς, πώς θα κερδίσει αξιοπιστία. Η Ελλάδα, πριν από λίγα χρόνια, ήταν πρωταγωνίστρια στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια και σήμερα έχουμε αποφάσεις άλλων χωρών που ζητούν τη δική μας απομόνωση».

 



 
  Αναγνώσεις: 497

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ