Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Επανέλαβε τον γνωστό υποκριτικό εαυτό του

Δημοσίευση: 19/09/2016, 09:15:54

Αυστηρή κριτική με επιθετική διάθεση για το σύνολο σχεδόν των θεμάτων που διαχειρίζεται η κυβέρνηση έκαναν χθες τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ επικαλέστηκε για να απαντήσει τις επιθετικές αναφορές του Κυρ. Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη, όπου επιχείρησε να πείσει ότι η μόνη λύση είναι οι πρόωρες εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τον γνωστό υποκριτικό εαυτό του. ''Εκλαιγε'' δήθεν για τους φτωχούς, που ο ίδιος οδηγεί σε πλήρη φτωχοποίηση και αδιέξοδο. Παρίστανε τον διώκτη της διαπλοκής αυτός που την κρύβει στον κόρφο του. Εκρυψε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε τις προάλλες στη ΔΕΘ.

Μίλησε για δημοκρατία, ενώ επιχειρεί καθημερινά να στήσει καθεστώς, με παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, στους θεσμούς, στα ΜΜΕ, στις τράπεζες» δήλωσε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για «ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας».

Στόχος η διαίρεση
«Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα όλοι είναι είτε ''κακοί ολιγάρχες'' είτε ''καλοί αναξιοπαθούντες'' που στερούνται το νερό, την τροφή, το ρεύμα, το ρούχο. Σε αυτές τις δύο κατηγορίες θέλει να διαιρέσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας. Λέξη όμως για τον άνθρωπο που δεν πεινάει, αλλά που έχει χάσει πολλά από την ασφάλεια, την ευημερία του, τις παροχές προς τα παιδιά του.

Μόνο αν αυτός φτωχοποιηθεί πλήρως θα μπει στο ραντάρ του πρωθυπουργού» εκτίμησε ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης.



 
  Αναγνώσεις: 445

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ