Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



Ξανά στα δικαστήρια ο Πασχάλης: Αντιμέτωπος με την οργή του γενετιστή

Δημοσίευση: 16/03/2017, 10:30:21

Σε μόνιμη κατοικία του έχουν μετατραπεί οι αίθουσες των δικαστηρίων για τον Πασχάλη, αφού μία μόλις βδομάδα μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τη διατροφή του παιδιού που απέκτησε με την Ουρανία Τουτουντζή, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εις βάρους του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

Η υπόθεση επρόκειτο να εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό, καθώς σε πρώτο βαθμό μαζί με τον τραγουδιστη είχε καταδικαστεί και η σύζυγός του, Αλίκη. Στη δικαστική αίθουσα παρέστη -για ακόμη μια φορά- μόνο η η σύζυγός του η οποία αφού επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, ζήτησε αναβολή. Αυτό εξόργισε την αντίθετη πλευρά με τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο να διαμαρτύρεται εντόνως, λέγοντας ότι το δικαστήριο πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, τη στιγμή που η υπόθεση έχει θίξει την υπόληψή του. Τελικά, η αίτηση για αναβολή έγινε δεκτή και η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

«Ο δικηγόρος του είναι σε δικαστήριο στην Κέρκυρα και δεν μπορεί να τον εκπροσωπήσει. Ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να παρασταθεί ή να κάνει εξουσιοδότηση γιατί είναι στο νοσοκομείο, έχει χρόνιο πρόβλημα. Σας προσκομίζω έγγραφο από το Ασκληπιείο Βούλας που αναφέρει ότι πάσχει από οσφυαλγία και του χορηγείται αγωγή. Εχω αίτημα αναβολής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Αρβανιτίδη.

«Είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου και μ’ έχουν διασύρει. Είναι από το 2008 η ιστορία. Κλείνουμε σχεδόν 10 χρόνια. Από αναβολή σε αναβολή πάει. Πρέπει να χάνουμε τις ημέρες μας να ερχόμαστε εδώ! Παρακαλώ το δικαστήριό σας να συνεχίσει τη δίκη», ήταν τα λόγια του γενετιστή που τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει την αναβολή της δίκης.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε η σύζυγος του Πασχάλη σχετικά με την αξιοπιστία και τη διαφάνεια του αποτελέσματος που έδειξε ότι ο τραγουδιστής είναι, πράγματι, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή.
 



 
  Αναγνώσεις: 65

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2018 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ