Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - Πιερία



"Η ΚΡΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΡΙΣΗ"- ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΠ

Δημοσίευση: 17/07/2011, 13:03:09

Σε καμπάνια στήριξης της τοπική αγοράς προχώρησε το Επιμελητήριο Πιερίας. Η καμπάνια με τίτλο «Η κρίση θέλει κρίση», απευθύνεται τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στους καταναλωτές της Πιερίας. Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η εκστρατεία ενημέρωσης όπου ζητήθηκε από τους επιχειρηματίες να αναρτήσουν το ειδικό αυτοκόλλητο στη βιτρίνα τους.

Επικεφαλής της εκστρατείας ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ο οποίος συνοδευόμενος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Παύλο Μπατάλα και Γιάννη Πείδη αλλά και από στελέχη του Επιμελητηρίου, ενημέρωσαν τους καταστηματάρχες του κέντρου για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και κόλλησαν το ειδικό αυτοκόλλητο στις βιτρίνες. Την ίδια στιγμή μοιράστηκε στους πολίτες κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας να στηρίξουν την τοπική αγορά. Επίσης, διανεμήθηκε στους επιχειρηματίες ειδικό μπλοκ όπου τους ζητήθηκε να γράψουν τις προτάσεις ή τυχόν παράπονά τους ώστε το Επιμελητήριο να τα επεξεργαστεί και να δράσει όπου είναι εφικτό προς βελτίωση των συνθηκών της επιχειρηματικότητας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χατζηχριστοδούλου τόνισε: «Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε καταναλωτές και επιχειρηματίες ότι μόνο αν ενώσουμε τα χέρια μας σε μια κοινή προσπάθεια μπορούμε να αμυνθούμε απέναντι στην κρίση. Οι Πιεριείς μπορούμε να αλληλοϋποστηριχτούμε στηρίζοντας την τοπική αγορά, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες όμορων νομών. Μαζί προστατεύουμε την τοπική οικονομία, τις θέσεις εργασίας στον τόπο μας και το μέλλον της Πιερίας».

Σημειώνεται ότι η εκστρατεία ενημέρωσης θα υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και στους υπόλοιπους δήμους της Πιερίας.

Η επιστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τους καταναλωτές έχει ως εξής:

Φίλε καταναλωτή,

Η οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής και μεγάλη σε διάρκεια και ένταση χωρίς να γνωρίζουμε το πώς και το πότε θα επιτευχθεί η έξοδος από αυτήν.
Συνέπεια αυτής είναι η ύφεση της επιχειρηματικότητας και κυρίως στην περιφέρεια με ότι αυτό σημαίνει για τις τοπικές κοινωνίες.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, οι πολίτες έχουν διαισθανθεί ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση για να στηρίξουν το εισόδημά τους, την εργασία και την ποιότητα ζωής τους.
Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκινά νέα καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς με τίτλο «Η κρίση θέλει κρίση». Ήδη από το 2006, το Επιμελητήριό μας, χωρίς διακοπή, διενεργεί διαφημιστική καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς στα ραδιόφωνα, την τηλεόραση αλλά και με αφίσες και διαφημιστικές καταχωρήσεις σε έντυπα. Σήμερα, μ’ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κρίσης, προσκαλούμε τους καταναλωτές και επιχειρηματίες του τόπου μας να αλληλοϋποστηριχτούν επιλέγοντας να ψωνίζουν από τις αγορές της Πιερίας ώστε να διασφαλίσουμε την τοπική οικονομία. Η αγορά μας διαθέτει ποικιλία και ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση είναι ιδιαίτερο προνόμιο των καταναλωτών της Πιερίας.
Σου ζητούμε, λοιπόν, να ενώσεις και συ τα χέρια σου στην προσπάθεια αυτή του Επιμελητηρίου Πιερίας επιλέγοντας τις αγορές της Πιερίας ώστε να μεταδώσουμε δυναμικά το μήνυμα ότι «εμείς οι πολίτες της Πιερίας μπορούμε να αγωνιστούμε για το συμφέρον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας».

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ
    Ενισχύουμε την τοπική οικονομία
    Αυξάνουμε την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών μας
    Προστατεύουμε τις θέσεις εργασίας στην Πιερία και δημιουργούμαι νέες
    Βάζουμε φραγμό στα «λουκέτα»

Ας βγούμε όλοι ΜΑΖΙ, με μια ΦΩΝΗ και ένα ΣΥΝΘΗΜΑ υποστηρίζοντας την Πιερική οικονομία και τις θέσεις εργασίας στον τόπο μας.

 



 
  Αναγνώσεις: 439

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ