Ακούστε Ζωντανά
 
 


 

Δημοσιογράφοι και Παραγωγοί ΣΚΑΪ 92.6

 
 
Χαλκίδου Στέλλα

Είμαι παραγωγός του ΣΚΑΪ 92,6 από το 2003 παρουσιάζω εκπομπές ενημερωτικού περιεχομένου, με ρεπορτάζ, συζητήσεις, συνεντεύξεις. Σήμερα συνεχίζω με την ραδιοφωνική εκπομπή «Λόγια του αέρα» μεταδίδεται κάθε Τρίτη 18:00 - 20:00.

 
Γιώργος Καραλέκας

Γεννήθηκα 07 Μαρτίου 1973…….. Αλήθεια. Διάβαζα και τελικά σπούδασα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Παράλληλα έκανα και κάποιες εφευρέσεις και μπήκα στο σύλλογο των Ελλήνων εφευρετών. Α.. στα εφηβικά μου χρόνια ήμουνα ραδιοπειρατής . Στο πανεπιστήμιο όπου σπούδαζα ίδρυσα την πρώτη λέσχη μοτοσικλέτας, που λειτούργησε σε τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα Τώρα είμαι ένας καλοπληρωμένος αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε λύκεια στην Ημαθία. Παράλληλα διατηρώ συζυγικό δεσμό με μια αξιολογότατη επιστήμων, με την οποία εξημερώνουμε σε συνεργασία, δύο αγγελικά αγοράκια. Τα υπόλοιπα τα ακούτε από την ελεύθερη συχνότητα του ΣΚΑΙ 92.6 ΠΙΕΡΙΑΣ. Κάθε Σάββατο 10:00 - 12:00 με την εκπομπή "ΣΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ"

 
Εύη Μιχωλού

Είμαι δημοσιογράφος από το 1995, έχω εργαστεί σε διάφορα έντυπα, εφημερίδες, καθώς στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Από τον Σεπτέμβρη του 2012 είμαι παράγωγος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 92,6 παρουσιάζω την εκπομπή «Κίτρινη Κάρτα». Με ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-11:00 το πρωί. «Η είδηση όπου σκάει, την ώρα που σκάει, που αλλού? στον ΣΚΑΪ ».

 
Αναστασιάδης Θωμάς

Κάθε Πέμπτη, ζωντανά στον ΣΚΑΙ 92,6 απο της 18:00 μέχρι της 20:00 , μιλάμε για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Ο πτυχιούχος εκπαιδευτής σκύλων Θωμάς Αναστασιάδης μαζί με την Πίστη Δαφνή, δίνουν μικρόφωνο στους τετράποδους φίλους μας. Να μας πούνε τι θέλουν, γιατί κάνουν τη ζωή μας δύσκολη κάποιες φορές και τελικά τι γλώσσα μιλάνε για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε μαζί τους. Κτηνίατροι, επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων, εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά όλοι εσείς, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, μαθαίνουμε συζητώντας, προβληματιζόμαστε, με στόχο να κάνουμε την συμβίωση μας με τον σκύλο μια αρμονική διαδικασία και ίσως καταφέρουμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου των όλο και περισσότερων αδέσποτων σκύλων.

 
Θεοπίστη Δφνή

Παραγωγός της εκπομπής "Παρεάκι με την Πίστη" κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00 - 20:00.

 
Νίκος Ευθυμιόπουλος

Παραγωγός της εκπομπής "Άκου και αγάπα" κάθε βράδυ στις 22:00 .... γιατί η αγάπη είναι παντού!!!!!!

 
   
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2018 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ